Hírek

Beköszönő

Hirdetés

Indul az UtazóBázis

 

Halihó, Utazók! Örömmel jelentjük, hogy elindítottuk az utazobazis.hu-t. A honlappal voltaképpen a három Facebook csoportunkat szeretnénk összecsatolni. Annyira sok hasznos dolgot, információt és szép képet osztotok meg a Facebookon, hogy arra gondoltunk, ideje lenne létrehozni egy tárhelyet ezek számára.

Arra törekszünk, hogy  minden hasznos információ, amire szükség lehet utazásunk megszervezésekor egy helyen legyen: látnivalók, odautazás, szállástippek, praktikus információk, időjárás, légitársaságok stb.   

A célunk a weblappal, hogy betöltsük az utazós magazinok és az utazós blogok közötti űrt, és igazi közösséget kovácsoljunk. Hogy összehozzuk a magyar utazókat, a hátizsákos stopposoktól az all-inclusive resortok kedvelőiig.

Ebben a Ti segítségetekre is számítunk! Nem profi írókat keresünk, hanem lelkes utazókat, akik szívesen megosztanák élményeiket és tapasztalataikat a többi utazóval, segítve, támogatva egymást. Küldj nekünk cikket, beszámolót, fotókat, akár teljes galériát vagy videót. Mutasd meg, hol jártál, meséld el, mi volt érdekes és izgalmas, írd meg, hogy mire kell fokozottan odafigyelni! Találtál egy jó éttermet, kávézót, vagy olyan strandszakaszt, amit kevesen ismernek? Írd meg azt is!

Mi is igyekezni fogunk, hogy olyan összefoglalókat, útleírásokat hozzunk nektek, amit szívesen olvastok és ötleteket adjunk, hogy merre jó utazni. Csapatunk azon lesz, hogy bármikor is menjetek fel az utazobazis.hu-ra, mindig találjatok érdekes, inspiráló olvasmányt, ami miatt aztán alig várjátok, hogy ismét nekivágjatok az útnak.

Kalandra fel!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb