Felhasználási feltételek

Hirdetés

A felhasználási feltételek tárgya az utazobazis.hu URL alatt elérhető honlap.

A látogató elfogadja a honlapunk látogatásának alább részletezett feltételeit honlapunkra látogatásával, honlapunk böngészésével. Fenntartjuk a jogot honlapunk tartalmi elemeinek módosítására, működésének megváltoztatására, hirdetés, illetve saját szolgáltatást bemutató tartalom megjelenítésére.

Honlapunkról

A látogató ingyenesen hozzáférhet a honlapunkon található cikkekhez, információkhoz, adatokhoz. A tartalmakhoz látogatóink hozzászólhatnak, ehhez az szükséges, hogy megadják felhasználónevüket, e-mail címüket és jelszavukat. Ezen adatok megadásával önkéntesen hozzájárulnak az adataik kezeléséhez. Az adatkezelés a hozzájárulás visszavonásáig történik.

A honlap használatának és a hozzászólások szabályai

Honlapunk rendeltetésszerű működésének akadályozása tilos. Látogatóink hozzászólásaikban nem tölthetnek fel, vagy oszthatnak meg szerzői jogok által védett tartalmakat, megtévesztő vagy hamis tényeket, nem tehetnek mások és a honlap üzemeltetői személyiségi jogait sértő kijelentéseket. Reklámot, obszcén, diszkriminatív kijelentést közzé tenni tilos. Más látogatók személyes adatainak gyűjtése és közzé tétele nem megengedett. Aki jogszabályba ütközően, vagy visszaélésszerűen használja honlapunkat, azt kizárhatjuk, letilthatjuk.

Szerzői jogok

Honlapunk tartalma, a cikkek, fotók, videók és egyéb tartalmak szerzői jogvédelem alá esnek. A tartalom és adatbázis előállításához szükséges ráfordításról honlapunk szerkesztői saját maguk gondoskodnak. Minden jogot fenntartunk honlapunk bármely részének másolásával és terjesztésével kapcsolatosan. Tilos a szerkesztők engedélye nélkül a honlap tartalmának újraközvetítése, többszörözése, értékesítése, kivágása, tükrözése. Tartalom átvételekor a forrás, azaz honlapunk nevének feltüntetése kötelező.

Felelősség

Minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy pontos, hiteles és megbízható információkat közöljünk, azonban az esetleges téves vagy helytelen adatok kikerüléséért nem tudunk felelősséget vállalni. Honlapunkon hirdetések, harmadik fél irányába mutató linkek is szerepelnek, melyeket eltávolítunk abban az esetben, ha jogsértő mivoltukról tudomást szerzünk. Látogatóink által elhelyezett tartalmakért (kommentek, linkek) nem tudunk felelősséget vállalni. A harmadik fél jogait sértő komment illetve tartalom eltávolításra kerül. A honlapunkon megjelenített tartalmak aktualizálására nem vagyunk kötelesek, ezek a megjelenéskori állapotot tükrözik.

'Fel a tetejéhez' gomb