Partnereink

Hirdetés

Az alábbi blogok üzemeltetői partnereink, akik aktívan részt vesznek az UtazóBázis honlap és a Facebook csoportok működésében. Itt olvashatsz arról, mi kell ahhoz, hogy a te blogod is felkerüljon a listára.

RepjegyPortál – Az első magyar repjegyvadász weboldal, mely 2013 áprilisában indult. A portál célja, hogy tanácsadóként szolgáljon minden repülni vágyónak. Legfőbb szempontunk, hogy ne a pénz legyen az akadálya az utazásnak ezért keressük a legolcsóbb repjegyeket. A Repjegyportál az Utazóbázis Facebook csoportok létrehozója.

Spabook – Wellness és minőségi utazás hátizsákos kalandokkal és sok-sok fürdőzéssel fűszerezve. Magyarország első spa blogja, bemutatja a világ fürdőhelyeit, legyen az vízesés, tengerpart, vagy épp termál medence. Legjobb szálláshelyek, pihenés és aktív utazás egy lapon.

TravellinaMagyarország legrégebbi, 1995-ben alapított utazós blogja. Élménybeszámolók, útleírások 135 országból, praktikus tippek, hazai kalauzok és egy komplett New York útikönyv.

Világgá mentem, majd jövökCsóró vagyok, de utazni akarok! – avagy átlagfizetésből utazni simán lehet, ha elég rugalmasan állunk hozzá. Költséghatékony úti célok, európai utak és az örök kedvenc: Törökország nagy mennyiségben.

Utazós Kalandjaink TörténeteHa te sem vagy a mainstream utazás híve, szereted a Kaukázust és odáig vagy a Balkánért, akkor nézd és olvasd a beszámolóinkat a világ különleges helyeiről.

Flóra az ÓperenciánVadkalandok a világban, az Óperencián is túl, Indonézia és környéke földjén, motorral, stoppal, helyiekkel, az életmódjukról, szokásaikról. Ahogy a jó öreg Bilbo mondta: “Veszélyes dolog kilépni az ajtón, Frodó. Csak rálépsz az Útra, és ha nem tartod féken a lábadat, már el is sodródtál, ki tudja, hová.“

Plan Pack Travel Repeat – Márti és Gyuri 2017-ben maguk mögött hagyták a kényelmes corporate mókuskereket Floridában hogy valóra váltsák a 9 éve dédelgetett közös álmukat, egy hosszú távu életmód szerű utazást, előre eltervezett vég cél, időkorlát és útvonal nélkül. Blogukon megosztják amit látnak és tapasztalnak a világ különböző szegleteiben, útleírások, élménybeszámolók, tippek és érdekes tudnivalók, leginkább az itthon még kevésbé ismert és látogatott helyszínekről.  Utazási stílusuk nehezen határolható be, a palettán hátizsákozás,motorozás és lakoautóvá alakított furgonos utazás szerepel.

Az Utazási Podcast – Utazási podcast nem csak utazóknak!

Sznyezsinka – Tarts velem egy tudatosabb, egyszerűbb, természetközelibb és egyben szabadabb élet felé vezető úton. Két külföldi út között igyekszem felfedezni Magyarországot és járom az Országos Kéktúrát, miközben szabadúszó karrierem egyengetem, hogy minél több időt tölthessek azzal, amit igazán szeretek.

AmerikábaJöttünk – A mi blogunk barátaink ösztönzésére született. Az Egyesült Államokba költözésünk kalandjait dokumentáljuk élménybeszámoló formájában. Szubjektíven utazásokról, kirándulásokról, beilleszkedési tapasztalatokról, hétköznapi témákról, mindenről, ami más, mint otthon.

Camperstudio2019-ben fél év alatt megkerültük a Földet autóval

 

—–
Borítókép: Gerd Altmann / Pixabay

'Fel a tetejéhez' gomb