Bloggereknek

Hirdetés

 

Kedves Bloggerek!

A csoportjainkban utazóközösséget építünk. Ennek résztvevője lehetsz te is mint blogger, viszont szeretnénk, ha az együttműködés kölcsönös lenne. A havonta megosztható blogbejegyzések számát egyre csökkentettük, azonban a csoportot segítő bloggerek számára nincs fix limit.

Mi kell ahhoz, hogy partner blogger lehess? Az alábbi három pont teljesítése:

  1. Linkeld az utazobazis.hu-t a blogodon.
  2. Oszd meg a csoportjankat ajánlásként a követőiddel a Facebookon. A legjobb utazós közösséget hirdeted, nem fogsz követőidnek csalódást okozni.
  3. Légy aktív a csoportban, blogposztjaid megosztása nélkül is. Segíts a kérdezőknek stb. Persze ha olyan a  kérdés, amire egy az egyben válaszolni tudsz egy posztod linkelésével, tedd, csak arra kérünk, ne az legyen a célod, hogy linkeled a blogodat, ahol csak tudod.

Mit ajánlunk cserébe?

  • Lehetőséget gyakrabban posztolni a csoportokban. Hetente nyugodtan megoszthatsz posztot, de ha van valami, ami friss és új, akkor akár többet is, az ésszerűség határán belül. Az UtazóBázis csoportjainak létrehozásában öt év kemény munka fekszik. A csoportjaink mára Magyarország egyik legjelentősebb utazós közösségévé váltak, bloggerként gondolom értitek, hogy mekkora elérést jelent ez.
  • Lehetőséged nyílik vendégposztot írni az Utazóbázis honlapjára/blogjára, ezzel is népszerűsítheted a saját blogod. Írhatsz a kedvenc helyedről, tuti tippekről,  küldhetsz képgalériát, videót.

A csoportokban megosztható tartalmak: útleírások, beszámolók, fotóalbumok, videók. Kérjük, hogy az eredeti blogposztod oszd meg, ne annak facebookos megosztását. Mellőzd a repjegyekről, szállásokról szóló promócikkeket. Egyszóval a Te saját élményeidről szóló posztokat várjuk.

A csoportokat lájkgyűjtésre, reklámozására és követők toborzására használni tilos.

Profitorientált (utazásszervező, affiliate linkekkel teli) és saját csoportot promózó blogokat sajnos nem áll módunkban hirdetni.

Együttműködő bloggereink listáját itt találod.

További lehetőségek

Megosztással, linkcserével a Repjegyportál Facebook oldalára és az Utazás okosan és olcsón csoportba (80.000 utazó) is el tudod juttatni a blogposztjaidat. Ez ügyben Rolandnak írj: info @ repjegyportal.com

 

'Fel a tetejéhez' gomb