Hírek

15+1 iszonyatosan menő magyar Instagram profil, amit kövess, ha szeretsz utazni!

Hirdetés

Annyi helyre szeretnénk eljutni, de erre sajnos a világ összes ideje és pénze sem lenne elég. Lázasan tervezed, hová mész nyaralni jövőre, de annyi jó célpont van? Teljesen utazásfüggő vagy, alig várod, hogy útnak indulj, de még várnod kell? Vagy egyszerűen csak szeretsz képeket nézegetni távoli tájakról, megtudni, hol milyen az élet?

Összegyűjtöttünk pár nagyon menő instagram profilt, amiket böngészve az ember máris úgy érzi, úton van. Vannak köztük professzionális utazók, és bloggerek, akiket mindenki ismer. Vannak olyanok, akiknek a munkakörükből fakad, hogy állandóan úton vannak, és mintegy mellékesen iszonyú menő insta profillal rendelkeznek. És olyanok is, akik egyszerűen hobbiból kattintgatnak utazásaik során, és nagyon jól sikerül nekik. Bónuszként, a plusz egy, a magyar travelgram, az UtazóBázis Instagramja, amin a legjobb magyar utazós insta fotókat válogatjuk össze. Nézzetek rá úgy, mint egy térképre: merre utaznak a magyarok?

Petersplanet.travel

Vagyis Szűcs Péter, blogger, újságíró, utazó. Nem csak a képek szuperek, de nagyon részletes úti beszámolókat is készít, amiket élmény olvasni. Hihetetlenül jól átadja a hangulatát azoknak a helyeknek, ahol járt!

Andiistraveling

Andi nem klasszikus utazós blogger, óceánjárón dolgozik. Viszont pont emiatt olyan helyekre jut el, amiről legtöbben csak álmodozunk, képeit minden alkalommal sóhajtozva nézzük. Írásaiból sok mindent megtudunk arról is, milyen a luxushajókon dolgozók élete.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝒜𝓃𝒹𝒾 ⚓️ See the World by Sea 🛳 (@andiistravelling)

Travellina.hu

Travellinát aligha kell bemutatnunk bárkinek is. Talán az egyik leghíresebb magyar utazó-író, a szívünkben pedig különleges helye van, többek között azért is, mert ő is olyan macska-bolond, mint mi az UtazóBázisnál.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Kisgyorgy (@travellina.hu)

Whatifwetry

Azaz Tristana és Damien. A magyar-francia páros kalandjait követhetjük nyomon. Blogjukat ajánljuk, mert tele van hasznos és praktikus információkkal, például arról is, hogyan vágjunk neki egy sokhónapos útnak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tristana 🌴 (@whatifwetry)

Work_save_travel_repeat

A felvidéki friss házasok ezt az évet nászúttal töltik. Szuper helyekre jutnak el, és igen érdekes kihívás szerint élnek: minél olcsóbban eljutni olyan helyekre, amiről a többség véleménye nem az, hogy pénztárcabarát. Az előző projektjük például az volt, hogy Arubába jussanak el egy horvát nyaralás áráért. Sikerült nekik!

Backpacker.hu

Backpacker Borit valószínűleg senkinek nem kell bemutatni. Az egyik legvagányabb magyar utazó, akit nem csak az írásai és fotói miatt követünk, hanem mert a személyisége is lenyűgöző.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by backpacker bori (@backpacker.hu)

Navigátor

A Navigátor Blog, vagyis Csapó András leginkább Dél-Kelet Ázsiában utazik és csinál klassz videókat. Nagyon közvetlen a stílusa, és olyan dolgokat is megmutat nekünk, amire elsőkörben nem gondolnak azok, akik hivatás-szerűen ezzel foglalkoznak. Olyan helyekre is elmegy, amik nem turistacélpontok, és megoszt vicces kis sztorikat az utazásairól.

Mind the map

Azaz Egyed Melinda, szabadúszó fotós, akinek az utazás a szenvedélye, főként a vízpartok nagy kedvelője. Kedvenc fotótémája is ez: vízpartok és hegyek. Nem klasszikus utazós fotókat készít, ilyet nem sokan csinálnának nyaralásuk alkalmával, egészen különleges hangulata miatt szeretjük az ő Insta profilját.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meli (@mind_the_map)

Gáspár Fanni

Gáspár Fanni világjáró. A képei mellett a blogja, a 15tickets.com is nagyon hasznos. Csokorba gyűjti a leggyakoribb kérdéseket és válaszol rájuk, például arra vonatkozóan, mennyire biztonságos lányként egyedül egy-egy ország. Részünkről pluszpont, hogy felvállalja, hogy egyes típusú cukorbetegsége van, így akik hasonló problémával küzdenek, és utazás előtt idegesek, hogy vajon mit és hogy fognak tudni enni,  azok elleshetnek egy-két dolgot Fannitól!

Hunglobetrotters

Azaz Hegedűs Ivett. Nem volt még mindehol, de az is rajta van a listáján. Utazik és fényképez, olyan helyekre is utazik, ahová nem sok embernek jut eszébe elmenni, például közép-ázsiai országokba. A képek magukért beszélnek!

Wiezner Zsolt

A pécsi srác teljesen túra megszállott, ebből a szempontból kicsit kakukktojás az eddigiek között. Te is szeretsz túrázni, hegyetmászni? Akkor Zsolt lesz a kedvenced!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ➳ Zsølt ✵ (@wiezneroam)

Élj határok nélkül

Élő Bence vlogger, YouTube csatornája itt érhető el. Legutóbb az USÁ-ban volt, arról készített filmet, hogyan lehet Vegasban csóróként létezni. Szimpatikus, ugye?

edinaafoxx

Vizslás, túrázó felvidéki lány, aki Svájcban él. Szintén a képek hangulata miatt szeretjük Edina fotóit, na meg azért, mert szuper helyeken jár!

Tellus_travellus

Simon László vlogger, 29 országban járt eddig, majdnem mindenhonnan van szuperjó úti videója, amit itt találtok meg. Az ő Insta profilja szinte utazási katalógus: ha valaki inspirációt keres, hová is utazzon a nyáron, skubizzon rá Laci instájára!

+1 Utazóbázis

Követjük a magyar utazókat, ki merre jár, mit csinál. Megosztjuk a legjobb magyar utazós insta képeket, amik el vannak látva #utazobazis hashteggel. Kövess minket te is, ha szeretnél válogatást látni a legjobbakból és használd a hashtaget, ha szeretnéd, hogy megosszuk a te képedet is!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Utazóbázis (@utazobazis)

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb